Ejendomsmægler forventer 25 procent kortere liggetider i Sønderborg

25. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hussælgere i Sønderborg kan se frem til et hurtige salg, hvis de ellers vælger at benytte et nyt markedsføringsværktøj kaldet for ’SmartSalg’ som ejendomsmæglerkæden Nybolig tilbyder:

” Det nye salgsværktøj, der automatisk opsporer potentielle købere på de sociale medier, rammer Sønderborgs boligsælgere målgruppen mere præcist”, fortæller ejendomsmægler Bjarne Hansen fra Nybolig Sønderborg i en pressemeddelelse og fortsætter:

” Systemet er netop kommet hertil fra Norge, hvor det har forkortet liggetiderne med 25 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg tror, at vi kommer til at opleve det samme her i Sønderborg. ’SmartSalg’ er mere fleksibelt end anden markedsføring og optimerer konstant annonceringen til den enkelte målgruppe”.

I følge Nybolig sker alt sammen helt automatisk ved hjælp af en avanceret algoritme, som justerer og præciserer både annoncer og modtagere alt efter responsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nybolig har med konceptet ’SmartSalg’ taget det nye salgsværktøj til sig som den første mægler i Sønderborgområdet, og erfaringerne fra Norge viser, at markedsføringsformen kan blive en game changer på ejendomsmarkedet, oplyser Nybolig.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...