Ejendomsmægler forventer 25 procent kortere liggetider i Sønderborg

25. november 2016 Erhverv

Hussælgere i Sønderborg kan se frem til et hurtige salg, hvis de ellers vælger at benytte et nyt markedsføringsværktøj kaldet for ’SmartSalg’ som ejendomsmæglerkæden Nybolig tilbyder:

” Det nye salgsværktøj, der automatisk opsporer potentielle købere på de sociale medier, rammer Sønderborgs boligsælgere målgruppen mere præcist”, fortæller ejendomsmægler Bjarne Hansen fra Nybolig Sønderborg i en pressemeddelelse og fortsætter:

” Systemet er netop kommet hertil fra Norge, hvor det har forkortet liggetiderne med 25 procent. Jeg tror, at vi kommer til at opleve det samme her i Sønderborg. ’SmartSalg’ er mere fleksibelt end anden markedsføring og optimerer konstant annonceringen til den enkelte målgruppe”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I følge Nybolig sker alt sammen helt automatisk ved hjælp af en avanceret algoritme, som justerer og præciserer både annoncer og modtagere alt efter responsen. Nybolig har med konceptet ’SmartSalg’ taget det nye salgsværktøj til sig som den første mægler i Sønderborgområdet, og erfaringerne fra Norge viser, at markedsføringsformen kan blive en game changer på ejendomsmarkedet, oplyser Nybolig.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...