Ejendomsmæglerkæden Home anbefalede Husejernes Forsikring

24. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mange danske boligkøbere er endt med en værdiløs ejerskifteforsikring fra Husejernes Forsikring, fordi de fik netop den forsikring anbefalet af blandt andet ejendomsmæglerkæden Home.

Danmarks største ejendomsmæglerkæde Home anbefalet købere at tegne ejerskifteforsikring hos Husejernes Forsikring, selv om netop denne forsikring ikke var omfattet af forsikringsbranchens garantiordning.

Det er blevet et kæmpeproblem for mange danske boligkøbere, fordi selskabet bag de forsikringer, som Husejernes Forsikring formidlede, selskabet Gable Insurance i Lichtenstein, nu er på vej mod konkurs.

Ejendomsmæglerkæden Home skriver i en mail til TV2 Nyhederne, at det er rigtigt, at kæden har anbefalet Husejerforsikringen vel vidende, at den ikke var omfattet af garantiordningen.

“Men vi har holdt os indenfor reglerne”, skriver Home.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...