Eksklusivt cykelfelt lander ved Brøggeriet torsdag

27. juni 2014 Kultur

Starten går fra Rådhuspladsen hvor Københavns Kultur og fritidsborgmester Carl Chr. Ebbesen vil sende cykØLholdet af sted lørdag den 28. juni 3f26512d21kl 12:30 med retning mod Køge.

Ølfeltet på tour

Ølfeltet på tour

Artiklen fortsætter under annoncen

Holdet der igen i år ledes af holdejer Hans Peter Jepsen består af 34 cykØLryttere samt 4 erfarne og uerstattelige servicefolk fordelt på tre følgebiler. Tourteamet skal alle i en uge køre Danmark tyndt og besøge ca. 30 besøgssteder såvel bryggerier som andre ølrelevante domiciler.

Tour de Bière 2014 bliver afviklet på fire af de danske øer, Bornholm, Sjælland, Fyn og Als inden deltagerne kommer til fastlandet  og slutter i Kolding søndag den 6. juli efter en afslutningsfest den 5. juli i Kolding.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...