Ekspert: Sønderborg skal satse på musikken

2. april 2014 Kultur

Først mistede Sønderborg sit akutsygehus, som flytter til Aabenraa. Sønderborg missede også chancen for at blive europæisk 2017kulturhovedstad i 2017.  Og så blev sergentskolen også nedlagt. Den flytter forsvaret til Varde.  Og i går fik Sønderborg besked om, at Sygeplejerskeskolen skal flyttes til Aabenraa. Det fortæller tvsyd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men – byen var tæt på at blive kulturhovedstad, og vejen til Sønderborgs succes kan eksempelvis være teater og musik.

I hvert fald lyder rådet til Sønderborg fra Ane Dolward, der er ekspert i markedsføring af byer, at byen bør satse stort på én ting.

Mens der blev kæmpet for at blive Europæisk Kulturhovedstad blev Sønderborg kendt i hele Europa – og projektleder Else Redzepovic har siden rejst vidt og bredt og fortalt om hele tilløbet. Altså har ideen, om at satse på kultur, vakt interesse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...