Ekspert: Sønderborg skal satse på musikken

2. april 2014 Kultur

Først mistede Sønderborg sit akutsygehus, som flytter til Aabenraa. Sønderborg missede også chancen for at blive europæisk 2017kulturhovedstad i 2017.  Og så blev sergentskolen også nedlagt. Den flytter forsvaret til Varde.  Og i går fik Sønderborg besked om, at Sygeplejerskeskolen skal flyttes til Aabenraa. Det fortæller tvsyd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men – byen var tæt på at blive kulturhovedstad, og vejen til Sønderborgs succes kan eksempelvis være teater og musik.

I hvert fald lyder rådet til Sønderborg fra Ane Dolward, der er ekspert i markedsføring af byer, at byen bør satse stort på én ting.

Mens der blev kæmpet for at blive Europæisk Kulturhovedstad blev Sønderborg kendt i hele Europa – og projektleder Else Redzepovic har siden rejst vidt og bredt og fortalt om hele tilløbet. Altså har ideen, om at satse på kultur, vakt interesse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...