Ekspert: Sønderborg skal satse på musikken

2. april 2014 Kultur

Først mistede Sønderborg sit akutsygehus, som flytter til Aabenraa. Sønderborg missede også chancen for at blive europæisk 2017kulturhovedstad i 2017.  Og så blev sergentskolen også nedlagt. Den flytter forsvaret til Varde.  Og i går fik Sønderborg besked om, at Sygeplejerskeskolen skal flyttes til Aabenraa. Det fortæller tvsyd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men – byen var tæt på at blive kulturhovedstad, og vejen til Sønderborgs succes kan eksempelvis være teater og musik.

I hvert fald lyder rådet til Sønderborg fra Ane Dolward, der er ekspert i markedsføring af byer, at byen bør satse stort på én ting.

Mens der blev kæmpet for at blive Europæisk Kulturhovedstad blev Sønderborg kendt i hele Europa – og projektleder Else Redzepovic har siden rejst vidt og bredt og fortalt om hele tilløbet. Altså har ideen, om at satse på kultur, vakt interesse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...