Ekstra billetter til VM i Synnejysk

4. september 2015 Kultur
Lørdag, den 12. september er der Verdensmesterskab i sønderjysk dialekt i Guderup på Als. En hård og sjov dag, hvor de 22 håndplukkede deltagere fra hele Danmark og ikke mindst Canada og Sverige, skal dyste i deres mestring af den sønderjyske dialekt og kendskab til Sønderjyllands kultur, historie, geografi og gastronomi.vm-sonder-logo-2
Artiklen fortsætter under annoncen

Der er virkelig lagt op til en sjov og anderledes dag, med underholdning af standup-komikeren Thomas Warberg, den Tryllende Kok og duoen 2 som Wos og frokost med det bedste fra det sønderjyske køkken: Snysk og Skjeern Ech og Brø’ tort, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.
Arrangementet ramme er forsamlingshuset Hos Risa og der er plads til ialt 150 publikummer.
Billetterne var hurtigt revet væk, men efter en omrokering af bordopstillingen i forsamlingshuset, kan vi nu tilbyde yderligere 50 billetter!
Artiklen fortsætter under annoncen

Der har været en utrolig stor opbakning fra sponsorer i hele Sønderjylland til arrangementet, som viser, at man er stolte af den sønderjyske dialekt og at være en del af den sønderjyske kultur – det kan godt være vi bor i udkanten af Danmark, men vi ligger i midten af Verden!
Deltagerne spænder vidt – fra fødselsår 1933 til 2000 – så den sønderjyske dialekt har store chancer for at overleve i fremtiden også.
Synnejysk ska’ snakkes !
Hele holdet bag VM i Synnejysk glæder sig utroligt meget til en rechte gemytle daw i Gu’rup.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk