Ekstra billetter til 1864-Premiere

24. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Der er glædeligt nyt til alle de filmelskere, der i fredags gik forgæves efter billetter til premierevisning af DRs 1864-serie 7. oktober i 1864Koncertsalen Alsion. Der er nemlig frigivet flere billetter til det populære arrangement, efter at de tekniske krav til set-uppet onsdag faldt på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi er meget glade over at kunne komme med denne besked. Vi er blevet kimet ned af folk, der gerne ville have billetter efter, at vi fredags kunne melde udsolgt, siger John Bøgelund Frederiksen, kulturchef i Sønderborg Kommune.

Arrangementet starter klokken 19, hvor Alsion ude og inde forvandles til frontsoldaternes skanseliv anno 1864 – i fest og sorg. Forevisningen af seriens to første afsnit sker inde i koncertsalen og starter klokken 20.

Billetterne er til salg HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...