Ekstra billetter til 1864-Premiere

24. september 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Der er glædeligt nyt til alle de filmelskere, der i fredags gik forgæves efter billetter til premierevisning af DRs 1864-serie 7. oktober i 1864Koncertsalen Alsion. Der er nemlig frigivet flere billetter til det populære arrangement, efter at de tekniske krav til set-uppet onsdag faldt på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi er meget glade over at kunne komme med denne besked. Vi er blevet kimet ned af folk, der gerne ville have billetter efter, at vi fredags kunne melde udsolgt, siger John Bøgelund Frederiksen, kulturchef i Sønderborg Kommune.

Arrangementet starter klokken 19, hvor Alsion ude og inde forvandles til frontsoldaternes skanseliv anno 1864 – i fest og sorg. Forevisningen af seriens to første afsnit sker inde i koncertsalen og starter klokken 20.

Billetterne er til salg HER

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...