Ekstra billetter til revyens sidste – specielle – aften

21. juli 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Traditionen tro er revyens sponsorer inviteret til at overvære den sidste aften i revysæsonen. Men det er jo feriesæson, så en del af sponsorerne kan ikke komme. Derfor sætter revyen nu ekstra 75 billetter til salg denne aften.

dk/wp-content/uploads/2014/05/revy-e-300×200.jpg” alt=”Jes Andersen har ikke gået og ventet på, at sæsonen slutter, men nyder faktisk jobbet.” width=”300″ height=”200″ /> Jes Andersen har ikke gået og ventet på, at sæsonen slutter, men nyder faktisk jobbet.

Der er i alt er ca. 300 billetter til salg til de sidste fire forestillinger: onsdag, torsdag, fredag og lørdag – incl. den sidste aften. Klik på revyens banner på Sønderborg Nyt og køb din.

– Og det er jo en lidt speciel aften, siger revyens chef Leif Maibom. Der er jo tradition for, at rammerne er lidt løsere, at replikkerne er lidt friere og der i det hele taget sommetider sker ting og sager, der ikke er helt efter manuskriptet.

– Vi har da før haft besøg på scenen den sidste aften af Peter Brixtofte, Richard Ragnvald, en kamel, en hest og andre kendte figurer.

 Status for sæsonen

Og det er en meget tilfreds revydirektør, der lørdag aften kan sige tak til personalet for nok en super-sæson.

– Vi kommer til at ligge på en belægningsprocent på omkring de 95 og det er faktisk bedre end sidste år. Og så kan vi endnu et år glæde os over, at vi hver aften – i hvert fald indtil nu – bliver klappet ud af et stående publikum.

Efter tæppefald spiser alle natmad sammen og der takkes af med skål og takketaler, og så spredes holdet for alle vinde.

Trine Gadeberg har sabbatår fra Sønderborg i 2015.

Trine Gadeberg har sabbatår fra Sønderborg i 2015.

Dog samles de igen til Revyernes Revy den 17. august, men endnu vides det ikke, hvilket nummer, der skal repræsentere Sønderborg.

Og dagen efter Revyernes Revy mødes alle revyerne i Cirkusrevyens bar til den årlige dyst om ‘Spandboldmesterskabet’, der i al sin enkelthed går ud på, at tre deltagere fra hver revy skal forsøge at kaste 5 tennisbolde i en ophængt skraldespand.

Og Sønderborg møder naturligvis i stærkeste opstilling for at forsvare den mesterskabstitel, de erobrede i 2013.

Scenen skal ryddes

Søndag morgen træder oprydningsholdet ind på scenen. Og i løbet af dagen bliver alt skilt ad, smidt ud, sorteret, pakket væk og sidste på dagen står der en stor, tom scene.

Det var den sæson!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk