Når du bestiller din billet til Sønderborg Sommerrevy, så er det mere end en overvejelse værd at bestille mad samtidig.
“Man kan bestille revymenu eller revybuffet samtdig med billetten til selve revyen”, siger restaurantchefMette Pedersen fra Hotel Comwell.
“Og jeg synes da, at revygæster skal tage maden med og få en helhedsoplevelse ud af turen”, siger Mette Pedersen. Hun synes, at en god revyaften starter med noget godt at spise og et glas vin eller to.
“Der er jo forskel på en revyoplevelse med levende mennesker på scenen og en biograftur, så lad den gode oplevelse begynde allerede i en af vores restauranter”.
Tanker bag menuen
Hotel Comwell byder på en revymenu.
- Saltet laks og dressing af økologisk yoghurt, frisk agurk, ingefær og mynte
- Hovedret: Kalvesteak, spinatterrine, svampe, grilltomat, nye stegte kartofler og krydret sky
- Dessert: Vores bud på brødtorte med vanilleis og solbærcoulis
- Kaffe/the
“I menuen har vi lagt vægt på økologi og også på, at væres gæster skal kunne smage de ingredienser, der bliver brugt”, siger køkkenchef Kalus Græns til SønderborgNYT.
“Vi har sat kalvekød på som hovedret, så vi kunne lidt væk fra oksekødet denne gang”, siger han.
Desserten er der eksperimenteret en smule med.
“Det er brødtorte og her har vi brugt hjemmelavet vaniljeis i stedet for flødeskum”, siger køkkenchefen. Der er også solbærpuré.
Den store revybuffet
- Benskinke braiseret i øl og urter
- Langtidstilberedt okseflank med ramsløg
- Bagt laks med dild
- Ringriderpølse og brød
- Nye kartofler med persille
- Marineret kartoffelsalat
- Dampet blomkål med smør og kørvel
- Gulerodssalat med spidskål, lime og koldpresset rapsolie
- Spæde salater med fennikel og ærter
- Salat af hvedekerner, iceberg og bønner
“Nyt på bordet er okseflank og så er der skiftet ud blandt grøntsagerne”, siger Kalus Græns. Han tilføjer, at desserten bliver jordbærparfait.
Du kan bestille mad og revybillet HER på Sommerrevyens hjemmeside.