En indbrudstyv, politiet og andre fortæller hvordan du ungår indbrud

4. november 2019 112

Der er  Borgermøde den 11. november klokken 17:30 i Alsion, hvor du kan høre, hvordan du gør dit kvarter mere trygt og hvordan du får indbrudstyven til at fravælge dit hjem.

Det lokale politi, Nabohjælp, en sikringsekspert og en tidligere indbrudstyv deler ud af deres viden om, hvad der sender indbrudstyve i andre retninger.

Efter aftenens program serveres et let måltid samt kaffe og kage og du får mulighed for at stille spørgsmål og tale med alle oplægsholdere, skriver Politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Sønderborg Kommune og Syd- og Sønderjyllands Politi har forlængst taget kampen op mod indbrud i og det er i samarbejde og med Bo Trygt, at der gives gode råd og vejledning i, hvordan indbrud kan undgås.

SønderborgNYT har tidligere mødt sikringsekspert Jørn Juhl Nielsen fra Bo Trygt, der sammen med den mobile politistation, gav gode råd til de forbipasserende.

Se og hør, hvad han fortæller i tv-indslaget HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til arrangementet kan ske HER på LINKET

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...