En kvart million kommunekroner til Symfoniorkesteret

12. november 2015 Erhverv

Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling har på sit møde torsdag bevilget 250.000 kroner, som en ekstraordinær støtte til Sønderjyllands Symfoniorkester. Støtten er givet til, at orkestret kan fastholde det store engagement på begge sider af grænsen.symfoni

Artiklen fortsætter under annoncen

”I Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling er vi meget bevidste om, at Sønderjyllands Symfoniorkester står med nogle økonomiske udfordringer, og derfor er jeg glad for, at vi kan give orkestret en økonomisk håndsrækning. Det arbejde musikerne udfører, har en enorm betydning for kultursamarbejdet henover grænsen”, siger Stephan Kleinschmidt, formand for udvalget.

Stephan Kleinschmidt er med til at give Sønderjyllands Symfoniorkester en kvart million.

Stephan Kleinschmidt er med til at give Sønderjyllands Symfoniorkester en kvart million.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med det store engagement både nord og syd for grænsen og med orkestrets mange aktiviteter for landsdelens borgere, skoler, musikskoler og en række andre arrangementer er Sønderjyllands Symfoniorkester en markant kulturel spiller i landsdelen.

Og med de 250.000 kroner fra kommunekassen er vejen til at fortsætte arbejdet blev gjort lettere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...