En lørdag fyldt med Science i Universe

29. september 2018 Kultur

Fem store Science Shows kunne for første gang opleves i Universe lørdag til Science Show Festival. Det var studerende fra forskellige universiteter der var på besøg med en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, ild og brag

”Dagen giver os en kæmpe mulighed for at få mere videnskab ud til danskerne, så Science Show festivalen er derfor for alle aldre, ung som gammel og alle der værdsætter en god eksplosion”, siger Kenneth Andersen, studerende ved Aarhus Universitet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev blandt andet budt på shows, læring, sjov og meget mere fra Science show-scenen – ligesom der var pavilloner fordelt i parken, hvor man kunne stille spørgsmål til de studerende.

De studerende kommer fra Kemishow Aarhus, Aalborg Kemishow, MCI Science show, DTU Science Show og Fysikshow Aarhus. Fælles for de studerende er, at de er vilde med at nørde igennem på hver deres område og så elsker de at lave overraskende og geniale shows alt imens de fortæller gode historier til publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle af de studerende tager også rundt på landets folkeskoler, gymnasier, vejfeste og festivaler, hvor de forsøger at bryde med ideen om at fysik er kedeligt og tørt.

Se BILLEDER HER

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...