En lørdag fyldt med Science i Universe

29. september 2018 Kultur Skrevet af: Michael Kjær

Fem store Science Shows kunne for første gang opleves i Universe lørdag til Science Show Festival. Det var studerende fra forskellige universiteter der var på besøg med en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, ild og brag

”Dagen giver os en kæmpe mulighed for at få mere videnskab ud til danskerne, så Science Show festivalen er derfor for alle aldre, ung som gammel og alle der værdsætter en god eksplosion”, siger Kenneth Andersen, studerende ved Aarhus Universitet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev blandt andet budt på shows, læring, sjov og meget mere fra Science show-scenen – ligesom der var pavilloner fordelt i parken, hvor man kunne stille spørgsmål til de studerende.

De studerende kommer fra Kemishow Aarhus, Aalborg Kemishow, MCI Science show, DTU Science Show og Fysikshow Aarhus. Fælles for de studerende er, at de er vilde med at nørde igennem på hver deres område og så elsker de at lave overraskende og geniale shows alt imens de fortæller gode historier til publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle af de studerende tager også rundt på landets folkeskoler, gymnasier, vejfeste og festivaler, hvor de forsøger at bryde med ideen om at fysik er kedeligt og tørt.

Se BILLEDER HER

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...