En smag af royalt besøg

18. april 2015 Kultur

Lørdag eftermiddag lagde Kongeskibet “Dannebrog” til ved slottet i Sønderborg. Besøget af det flotte kongeskib, bliver nok desværre det eneste sønderborgenserne kommer til at se til kongeskibet i år.

Hvor kongeskibet normalt plejer at ligge til kaj foran slottet, mens regentparret opholder sig på Gråsten Slot, men programmet er i år så stramt, at der umiddelbart ikke er planlagt flere besøg af det flotte kongeskib.

Havnemester Fin Hansen fortæller, at besøget i Sønderborg er et led i kongeskibets forårstogt, hvor alle funktioner og mandskabet testes inden sommerens royale togter. Det er efterhånden er blevet en tradition, at Dannebrog ligger til i Sønderborg hvert år til markeringen af Slaget ved Dybbøl den 18. april 1864.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik HER for at se billeder af Dannebrogs ankomst lørdag eftermiddag.

DanSmal

 

 

 

 

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...