Enhedslistens byrådsmedlem Asger Romme Andersen har bedt om at få barselsorlov

19. august 2022 Politik

Asger Romme Andersen fra Enhedslisten har bedt Byrådet om barselsorlov i fem måneder fra 1. januar og hans orlov skal godkendes på onsdag.

Barsel er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Johanna Maria Precht vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder, skriver forvaltningen.

Johanna Maria Precht indtræder – hvis Byrådet giver Asger Romme Andersen orlov – som stedfortræder i Natur-, Klima- og Miljøudvalget, Børne- og Uddannelsesudvalget og Grundlisteudvalget, mens partifællen har orlov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen anbefaler, at Byrådet bevilger den ønskede orlov.

Første stedfortræder på Enhedslistens stedfortræderliste er Johanna Maria Precht – og det er derfor, hun bliver indkaldt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...