EP-kandidater og unge havde en debat om selvforsyning

EU-debat på Det Blå Gymnasium. Privat foto
EU-debat på Det Blå Gymnasium. Privat foto
13. maj 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Alle elever på Det Blå Gymnasium fyldte mandag auditoriet til et valgarrangement forud for Europaparlamentsvalget og der var ti partier, som deltog.

Samfundsfagslærerne stod for arrangementet og havde bedt kandidaterne forberede en præsentation af deres vision for fremtidens EU samt truslerne mod EU, skriver gymnasiet.

I panelet var der bred enighed om, at selvforsyning bliver mere og mere vigtigt – især inden for produktion af fødevarer, energi, it og cybersikkerhed. Og det til trods for, at vi lever i en globaliseret verden.

Debatten var livlig og eleverne var gode til at stille spørgsmål til panelet om mange emner – for eksempel miljø, landbrug og billige varer fra kinesiske hjemmesider.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...