EP-valg: Henrik Dahl fra LA fortæller om partiets visioner for EU

Vælermøde på kasernen. Arkivfoto: Ole Kæhler
Vælermøde på kasernen. Arkivfoto: Ole Kæhler
21. april 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Europa-Parlamentsvalget nærmer sig med hastige skridt. Det er et valg, der bliver vigtigere og vigtigere i lyset af den situation, som EU står i hvad enten det gælder forsvar, forskning, migration, bureaukrati eller de utallige andre områder, hvor europaparlamentarikerne kan gøre deres indflydelse gældende, skriver Liberal Alliance i Sønderborg.

Det er derfor vigtigt at vælgerne har mulighed for at blive klogere på, hvor deres kryds skal sættes. Liberal Alliance Sønderborg er derfor meget glade for at kunne invitere alle interesserede til oplæg med Liberal Alliances spidskandidat, Henrik Dahl, en af de absolut mest vidende EP-kandidater, når det gælder EU og europæisk politik. Henrik Dahl vil fortælle om, hvor EU står i dag og ikke mindst om de visioner, han og Liberal Alliance har for fremtidens Europæiske Union.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet finder sted på tirsdag klokken 19 i lokale 223-229 på Kasernen i Sønderborg.

 

 

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...