Er du Red Barnets næste frivillige HR-leder?

28. juli 2022 Sønderborg

Red Barnet søger en ny HR-leder til lokalforeningen i Sønderborg, der drives af engagerede frivillige, som brænder for at gøre en forskel for børn og børnefamilier i udsatte positioner.

Red Barnet Sønderborg består af et stærkt team af frivillige kræfter, og som HR-Leder får du en helt særlig og vigtig rolle i forbindelse med rekruttering af frivillige medarbejdere til lokalforeningen.

“Som HR-leder udfylder man en meget vigtig rolle i foreningen, men det er samtidig en fed rolle. Den primære opgave er rekruttering af nye frivillige, og det er virkelig givende at kunne bidrage til, at de lander det helt rigtige sted i Red Barnet, hvor de kan udnytte deres potentiale på bedste vis. Det er et givende job, fordi man møder så mange, der vil være med til at gøre en forskel, og det giver en helt særlig positiv energi,” siger den nuværende HR-leder og næstformand, Klaus Kuch Jensen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klaus Kuch Jensen har været rigtig glad for sin rolle som HR-leder, men nu er det tid til at give stafetten videre til en anden, der gerne vil have mulighed for at være med i spidsen for det betydningsfulde arbejde i Red Barnet og være en del af det stærke sammenhold blandt de frivillige i foreningen./ds

Hvis du vil være Red Barnets næste HR-leder, så kan du lægge billet ind via Frivilligjob.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...