Ligeværd er klar til at lytte til dig

3. september 2015 Sønderborg

Landsforeningen Ligeværd i Sønderborg har hjulpet adskillige børn og unge med særlige behov, når de selv eller kkcderes forældre ikke mente, at kommunen hjalp dem nok. Nu kan du møde de frivillige ansigt til ansigt og få en samtale med en af dem.

Får dit barn nok støtte i skolen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan jeres unge mand få det rigtige indhold i sin STU?

Sendes jeres datter i det ene aktiveringsforløb efter det andet?

Ligeværd har mange eksempler på, hvordan tingene kan slingre.

ligeværd

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har en fornemmelse af, vi kun har set toppen af isbjerget. Der kan være mange flere børn og unge, der er både klemt og glemt”, siger Ligeværds formand Jørn Thrane til SønderborgNYT. Foreningen vil gerne møde og hjælpe endnu flere, der mener, deres børn og unge svigtes i skolen eller i det kommunale system.

Torsdag i næste uge, altså den 10. september, sidder repræsentanter fra Ligeværd Sønderborg på biblioteket på Kongevej. Så kan forældre og unge komme og fortælle, hvad de kan have brug for hjælp til.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fra 18 til 20.30 er vi i lokale seks”, siger Jørn Thrane og tilføjer, man skal gå ind i den ende af biblioteksbygningen, der vender ud mod lyskrydset. Ligeværd har svaret på mange spørgmål omkring børn og unge med særlige behov.

“Og vi kender lovgivningen på området”, siger Jørn Thrane, der altid er parat til at hjælpe.

Læs mere om foreningen HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...