Erfarne skyttebrødre laver jule-byggeri

9. december 2014 Kultur

Tirsdag formiddag gik en flok skyttebrødre fra Borgerforeningen i gang med værktøjet. Udfordringen er at få samlet de små hytter, der skal huse juleboderne på Rådhustorvet.

En mand i fuld gang, mens to andre står for kvalitetskontrollen.

En mand i fuld gang, mens to andre står for kvalitetskontrollen.

Viggo Ravn er en glimrende håndværker og han går også sit til, at de andre er aktive.

Viggo Ravn er en glimrende håndværker og han går også sit til, at de andre er aktive.

Jens Bachmann fra Sønderborg Handel tog imod arbejdssjakket og sikrede sig, at de alle havde samme idé om, hvad der skulle laves. Så skyndte han sig væk igen, så han ikke risikerede at blive sat i gang af byggeformand Viggo Ravn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere af Borgerforeningens medlemmer tropper op som frivillige i blandt andet Sønderborg Handel, Center for Kultur og Kultur i Syd igen og igen. På den måde er de med til at sikre, der kommer penge i foreningskassen. Alle steder er man glade for dem, fordi de kan deres håndværk og de holder deres aftaler.

“Og vil vi have penge i kassen uden bare at skrue op for kontingentet, så må vi jo tjene dem”, siger Borgerforeningens formand Tage Christensen. Borgerforeningen modtager ikke kommunestøtte.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...