Erfarne skyttebrødre laver jule-byggeri

9. december 2014 Kultur

Tirsdag formiddag gik en flok skyttebrødre fra Borgerforeningen i gang med værktøjet. Udfordringen er at få samlet de små hytter, der skal huse juleboderne på Rådhustorvet.

jpg” alt=”En mand i fuld gang, mens to andre står for kvalitetskontrollen.” width=”300″ height=”200″ /> En mand i fuld gang, mens to andre står for kvalitetskontrollen.

Viggo Ravn er en glimrende håndværker og han går også sit til, at de andre er aktive.

Viggo Ravn er en glimrende håndværker og han går også sit til, at de andre er aktive.

Jens Bachmann fra Sønderborg Handel tog imod arbejdssjakket og sikrede sig, at de alle havde samme idé om, hvad der skulle laves. Så skyndte han sig væk igen, så han ikke risikerede at blive sat i gang af byggeformand Viggo Ravn.

Flere af Borgerforeningens medlemmer tropper op som frivillige i blandt andet Sønderborg Handel, Center for Kultur og Kultur i Syd igen og igen. På den måde er de med til at sikre, der kommer penge i foreningskassen. Alle steder er man glade for dem, fordi de kan deres håndværk og de holder deres aftaler.

“Og vil vi have penge i kassen uden bare at skrue op for kontingentet, så må vi jo tjene dem”, siger Borgerforeningens formand Tage Christensen. Borgerforeningen modtager ikke kommunestøtte.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk