Erhversudvalget fik 300.000 kr. til en Masterplan

4. juni 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådet frigav onsdag penge til Erhvervsudvalget, så der kan laves en Masterplan for Handel og Turisme i Sønderborg Kommune.

Thorleif kan bare det med at trække gæster til Sønderborg. heldigt han er gået ind i fest-branchen og byder på god mad og masser af grin.

Herligt at Thorleif er gået ind i fest-branchen og byder på god mad og masser af grin. Det trækker gæster til byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan se, at formuleringen i teksten til Byrådet er meget konkret, men Erhvervsudvalget skal selv tage stilling til, hvem der skal lave planen, siger borgmester Erik Lauritzen som optakt til behandlingen af sagen.

I teksten fra forvaltningen står der, at det er den københavnske konsulentvirksomhed Bindslev A/S, der skal skrue planen sammen, men det blev streget, så Erhvervsudvalget eventuelt selv kan finde en konsulentvirksomhed.

Det blev ikke sagt direkte, at Erhvervsudvalget skal bruge lokal arbejdskraft til at lave Masterplanen, men nu har udvalget valgmuligheden.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...