Erhversudvalget fik 300.000 kr. til en Masterplan

4. juni 2014 Erhverv

Byrådet frigav onsdag penge til Erhvervsudvalget, så der kan laves en Masterplan for Handel og Turisme i Sønderborg Kommune.

Thorleif kan bare det med at trække gæster til Sønderborg. heldigt han er gået ind i fest-branchen og byder på god mad og masser af grin.

Herligt at Thorleif er gået ind i fest-branchen og byder på god mad og masser af grin. Det trækker gæster til byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan se, at formuleringen i teksten til Byrådet er meget konkret, men Erhvervsudvalget skal selv tage stilling til, hvem der skal lave planen, siger borgmester Erik Lauritzen som optakt til behandlingen af sagen.

I teksten fra forvaltningen står der, at det er den københavnske konsulentvirksomhed Bindslev A/S, der skal skrue planen sammen, men det blev streget, så Erhvervsudvalget eventuelt selv kan finde en konsulentvirksomhed.

Det blev ikke sagt direkte, at Erhvervsudvalget skal bruge lokal arbejdskraft til at lave Masterplanen, men nu har udvalget valgmuligheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...