Erhversudvalget fik 300.000 kr. til en Masterplan

4. juni 2014 Erhverv

Byrådet frigav onsdag penge til Erhvervsudvalget, så der kan laves en Masterplan for Handel og Turisme i Sønderborg Kommune.

Thorleif kan bare det med at trække gæster til Sønderborg. heldigt han er gået ind i fest-branchen og byder på god mad og masser af grin.

Herligt at Thorleif er gået ind i fest-branchen og byder på god mad og masser af grin. Det trækker gæster til byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan se, at formuleringen i teksten til Byrådet er meget konkret, men Erhvervsudvalget skal selv tage stilling til, hvem der skal lave planen, siger borgmester Erik Lauritzen som optakt til behandlingen af sagen.

I teksten fra forvaltningen står der, at det er den københavnske konsulentvirksomhed Bindslev A/S, der skal skrue planen sammen, men det blev streget, så Erhvervsudvalget eventuelt selv kan finde en konsulentvirksomhed.

Det blev ikke sagt direkte, at Erhvervsudvalget skal bruge lokal arbejdskraft til at lave Masterplanen, men nu har udvalget valgmuligheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...