Erhvervsfolk vandt dyst over gymnasieelever

7. oktober 2016 Sønderborg

Elever fra Det Blå Gymnasium tabte knebent til repræsentanter fra det lokale erhvervsliv i den årlige dyst i virksomhedsspillet Business Combat.

Der var en hård kamp lige til det sidste, da både elever og erhvervsfolk var meget opsatte på at vinde. Det lokale erhvervslivs vinderhold bestod af Flemming Callesen, Thomas Lorentzen, Thorbjørn Philippsen, Hans Vigen, Jørn Christensen og Claus Petersen.

Det bedste elevhold bestod af Pernille Bødker Meyer, Julie Hansen, Ditte Hansen Brink, Nanna Zauner Laugesen og Anders Schultz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eleverne går alle i 3gC med studieretningen Marketing/Leadership på Det Blå Gymnasium.

Business Combat er et strategispil, hvor deltagerne bliver delt i otte fiktive virksomheder, der kæmper mod hinanden om at sælge et action kamera på det samme marked. Ligesom i det rigtige erhvervsliv skal der analyseres og træffes beslutninger om salgspris og reklameindsats, produktion m.m.

Disse informationer bliver indtastet i et simulationsprogram i en computer, hvorefter programmet beregner, hvor meget den enkelte gruppe har tjent eller tabt, skriver Det Blå Gymnasium i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet sponsoreres af Broager Sparekasse og PWC, der havde inviteret kunder og egne medarbejdere til at deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...