Erhvervsfremmenetværk udvider i Syddanmark

3. februar 2015 Erhverv

Det globale erhvervsfremmenetværk Enterprise Europe Network udvider med flere partnerorganisationer i Danmark – heriblandt Det Syddanske EU-Kontor – og får dermed mulighed for at servicere endnu flere virksomheder.

Enterprise Europe Network er Europa-Kommissionens officielle b2b-netværk. Med mere end 600 organisationer i over 50 lande er netværket det største af sin art i verden. Især den danske del af netværket har siden starten i 2008 været succesfuldt og skabt gode internationaliseringsforhold for danske virksomheder.eu2

Artiklen fortsætter under annoncen

Netværket i Danmark har i de seneste år været det bedst præsterende af alle, når det handler om at skabe eksport, projekt- og teknologisk samarbejde mellem virksomheder på tværs af landegrænser. Nu har EU sikret fortsættelsen af Enterprise Europe Network i Danmark frem til 2020.

Mere synlig i Syddanmark

Én af de nye partnere er Det Syddanske EU-Kontor i Bruxelles, som netop har ansat to nye medarbejdere ”på jorden” i Syddanmark dedikeret til opgaven med at servicere de syddanske virksomheder:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo en helt fantastisk mulighed for virksomhederne i Syddanmark at kunne få adgang til EU via Enterprise Europe Network og få mulighederne i EU som fx at finde nye samarbejdspartnere. Med medarbejdere i både euSyddanmark og Bruxelles har EU-kontoret optimale muligheder for at hjælpe virksomhederne, og vi bringer EU ned på et tilgængeligt niveau, hvor det giver værdi for virksomheden”, siger direktør Rasmus Anker-Møller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de eksisterende tilbud til danske virksomheder, som bl.a. omfatter gratis hjælp til at finde udenlandske samarbejdspartnere  altså leverandører, agenter, forhandlere, distributører, underleverandører mv. – byder den nye start også på nye services, fx kan danske virksomheder nu også få udarbejdet en handlingsplan til bedre innovation via værktøjet IMP3rove.

Enterprise Europe Network er finansieret af Europa-Kommissionen, Erhvervsstyrelsen og fire danske regioner.

Skrevet af: Ole [email protected]
>