Erhvervskontakten skifter navn og adresse

26. marts 2016 Erhverv

1385221_449667748486911_578498787_n

Sønderborg Kommune Erhvervsservice flytter nu ind på Rådhustorvet. Hidtil har den heddet Erhvervskontakten og har boet i samme bygning som Teknik- og Miljøforvaltningen.

Sønderborg Kommune skal være et af de bedste områder i Danmark at drive virksomhed i. Med det mål for øje åbnede Sønderborg Kommune fredag den 11. oktober 2013 Erhvervskontakten. I erhvervskontakten får virksomheden eller iværksætteren tilknyttet én kontaktperson, som tager sig af koordinering og kontakt med de forskellige afdelinger i kommunen, mens ”kunden” løbende holdes orienteret om sagens fremdrift.

”Der vil altid være plads til forbedring, også selv om jeg nu ikke tror, det står så dårligt til, som DI for nylig påviste i en erhvervsklima-undersøgelse. Jeg hører ofte erhvervsfolk sige, at de har et godt samarbejde med kommunen.. Men alt kan gøres bedre, og det gør vi nu en indsats for. Erhvervskontakten har været i støbeskeen et stykke tid, og jeg glæder mig til, at den nu åbner dørene og vil lette livet for erhvervslederne, så de kan drive deres virksomhed, mens vi tager os af deres ansøgninger og andre opgaver”, sagde daværende borgmester Aase Nyegaard op til åbningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme opgaver i nye rammer

Aase Nyegaard og Peter Hansen afslørede ved fælles hjælp den tidligere Erhvervskontakten.

Aase Nyegaard og Peter Hansen afslørede i 2013 logoet til den tidligere Erhvervskontakten.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2015 tog erhvervsudvalget fat på en stor analyse af erhvervslivet i Sønderborg Kommune. På baggrund af den blev Sønderborg Vækstråd startet op som en erhvervsforening, hvor kommune, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner mødes og i fællesskab skaber udviklingsprojekter.

Og nu åbner Sønderborg Kommune Erhvervsservice så.

”Erhvervslivet er motoren i kommunen. Derfor er det også vigtigt, at vi yder en service, der er smidig og lettilgængelig, så virksomhederne får optimale rammer for vækst og udvikling. Vi vil med andre ord derhen, hvor vi leverer erhvervsservice i topklasse, og der er åbningen af Erhvervsservice et vigtigt skridt på vejen”, siger Ole Wandahl Stenshøj, der er formand for erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere fra åbningen HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk