Erhvervsudvalget skal høre om Sønderborgs omdømme

7. marts 2015 Erhverv

Politikerne i Erhvervsudvalget skal på det næste udvalgsmøde se et udkast til resultaterne af en såkaldt slotomdømmeanalyse.

For at sikre de bedst mulige betingelser for at få gang i udviklingen af Sønderborg er det vigtigt, at der foreligger en relevant belysning af de indstillinger og ønsker, som borgerne har til en kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er derfor blevet lavet en omdømme-analyse af Sønderborg Kommune.

Oplever andre Sønderborg på samme måde sønderborgenserne gør?

Oplever andre Sønderborg på samme måde sønderborgenserne gør?

Artiklen fortsætter under annoncen

Analysen er foretaget ved hjælp af 2.225 repræsentativt udvalgte borgere i Danmark og 515 i Slesvig/Holsten – alle mellem 18 og 65 år. Analysen beskæftiger sig bl.a. med de adspurgtes kendskab til Sønderborgs job og bomuligheder, kommunens attraktioner og generelle karakteristika.

Herudover er der mere specifikt foretaget en handels- og turismeundersøgelse hos de 515 borgere i Slesvig/Holsten. Denne del af undersøgelsen har primært haft til formål at få nordtyskernes vurdering af Sønderborg by som handelsdestination samt kommunen som turistdestination.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et udkast til resultaterne af omdømmeanalysen og den mere specifikke handels- og turismeundersøgelse præsenteres på mødet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...