Erhvervsudvalget skal se positiv shopping-rapport

8. februar 2015 Politik

Når Erhvervsudvalget  samles omkring mødebordet midt i februar, så får de indblik i en rapport, der kan få dem til at sidde og klappe hinanden på skuldrene.

Butikkerne skal ikke blot udstille varer - men sælge dem.

Butikkerne skal ikke blot udstille varer – men sælge dem.

Udvalget får chancen for at kigge i Center for Kystturismes ny rapport, hvor der står noget om servicen i 25 kystdestinationer i Danmark. Undersøgelsen er lavet som en mystery shopping undersøgelse, hvor konsulenter har besøgt butikker, restauranter og turistkontorer i hver destination, og givet dem karakter efter den service, der er blevet givet.

I undersøgelsen har Sønderborg fået en førsteplads blandt de 25 kystdestinationer. Sidste år blev Sønderborg nummer tre.

Selvom Sønderborg nu har indtaget førstepladsen, er der stadig plads til forbedringer. Her peger konsulenterne på, at Sønderborg kan blive bedre til aktivt at sælge noget mere til kunden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vil både være til glæde for kunden og butikkernes omsætning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...