Erik Lorenzen: Vi aner ikke hvem af os i Fælleslisten der er valgt

22. november 2017 Broager

Mens partier og  kandidater i Tønder og Aabenraa allerede i nat kendte valgresultatet, så venter partier, kandidater og offentlighed i Sønderborg stadig. Kommunen udstiller sin langsommelighed om valgresultatet. Har vi en så dyr administration, at de går i vejen for hinanden, siden vi ikke har resultatet endnu, lyder det sarkastisk fra Fælleslistens formand.

Det skriver Broager.dk

“Vi ved ikke, om vi er købt eller solgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, vi ved ikke engang om listen har opnået valg, og vi ved slet ikke, hvem der er valgt. Det er utrolig dårligt”, siger en meget utilfreds formand for Fælleslisten, Erik Lorenzen, Iller.

“Lige nu sidder vi og venter, fordi Socialdemokratiet og Slesvigsk Parti har indbudt os til forhandling kl. 13. Men de er ikke dukket op. De er blevet forsinket, fordi de er til møde i valgudvalget, som ifølge Broager.dk er det udvalg som skal forholde sig til kritik af kommunens langsommelighed.

“Hvad skal vi forhandle. Vores ønsker vil da knytte sig til de kompetencer, vores valgte byrådsmedlem har. Men man har ikke offentliggjort, hvem der er valgt. Det er lidt af en falliterklæring”, siger formanden for Fælleslisten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk