Erling Duus: Flygtninge skal hjælpes i arbejde

5. januar 2016 Erhverv

Sønderborg Kommune og erhvervslivet har fået en ny opgave og den ligger i at hjælpe flygtninge, der skal blive i området.

Erling Duus, formand for Dansk Industri Sønderjylland.

Erling Duus, formand for Dansk Industri Sønderjylland.

“Når flygtninge har fået opholdstilladelse, så har vi et fælles ansvar for at få dem i job”, siger industriens formand, Erling Duus, ved kommunens Nytårskur, hvor flere hundrede lokale mennesker og enkelte udenbys deltog.

“Det er vi i gang med i Sønderborg  og det er godt for kommunen, for erhvervslivet og for den enkelte flygtning”, siger industriformanden.

“Vi skal huske, vi har råd til at opføre os ordentligt og det viser sig uden tvivl, at det betaler sig”, siger han.

Industriens barometer

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved den seneste erhvervsvenlighedsmåling, hvor industrien udtaler sig om kommunernes erhvervsvenlighed, fik Sønderborg den blandede fornøjelse, som der er ved at rykke fra den næstdårligste plads til den dårligste af alle.

“Jeg skuffer nok nogle mennesker, hvis jeg ikke siger noget om det, så jeg vil sige, at siden undersøgelsen er der sket mange rigtige ting. Og jeg husker, at borgmesteren vil gøre sit til, at Sønderborg bliver bedre til at servicere erhvervslivet”, siger Erling Duus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Industrimanden ridser flere af de rigtige ting op og runder af med, at han regner med, at den næste undersøgelse vil afspejle forbedringerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...