Esbjergtandlæger skal rette tænder i Sønderborg

14. oktober 2015 Samfund

 

Tandreguleringsopgaven i Sønderborg Kommune har været i en udbudsrunde og valget er faldet på download (1)Tandreguleringshuset Esbjerg. De børn, der skal have rettet tænder, skal ikke til at tage turen til Esbjerg. Tandlægerne kommer til klinikken ved Humlehøjskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nuværende aftale udløber ved udgangen af 2016, og formand for sundhedsudvalg Helge Larsen er glad for både valget .”Vi har fokuseret på, at vi gerne vil have en så helstøbt løsning som muligt og det får vi her. Tandlægehuset Esbjerg står for høj kvalitet og god service.  Blandt andet kan borgerne få fat i dem døgnet rundt og tilgængeligheden er et stort plus”,siger Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...