Esport-teamet eXtatus har sikret sig en plads ved Cross Border Esport

28. juni 2017 Kultur

Esportteamet eXtatus har sikret sig en plads ved Cross Border Esport, der finder sted i Broager Sparekasse Skansen 8-10. september med en præmiepulje på 100.000 kr.

eXtatus modtager også 7.500 kr. for at have vundet kvalifikationen, imens Forcebuy med deres andenplads er sikret en plads i den lukkede europæiske kvalifikation til Cross Border Esport.

Det blev desværre ikke til dansk succes i den første europæiske kvalifikation til CBE der afvikles til september. Forcebuy havde tidligere på aftenen slået landsmændene fra OnlineRol, og skulle i finalen møde eXtatus, der slog ex-Fury i deres semifinale, skriver Cross Border Esport i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finalen blev startet på danskernes mapvalg, Overpass, og her bølgede kampen frem og tilbage, og danskerne var foran med 8-7 efter deres CT-side. Men da Forcebuy skulle, kunne de slet ikke få åbnet op for eXtatus defensiv før det var for sent, og danskerne tabte mappet med 11-16.

På andet map, Mirage, var kampen dog anerledes ulige. eXtatus startede som CT, og lukkede totalt ned for Forcebuy, hvor især unge Frozen viste klasse med flere vigtige kills i vigtige runder.

eXtatus knuste Forcebuy med samlet 16-3 på Mirage og vandt kampen med 2-0.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Sønderborg

Ukrudtsbrænder er forklaringen på brand i grantræ

23. maj 2022 112

Søndag ved middagstid lykkedes det en 47-årig mand på Vølundsgade i Sønderborg at slukke en mindre brand i et grantræ, som stod tæt på et hus. “Det var den 47-årige selv, der var årsag til branden og det skyldes uforsigtig omgang med en ukrudtsbrænder”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. “Selvom manden selv […]

Læs mere...