Esport: To kvinder vandt adgang til LINAK Casual Lan Party

27. august 2017 Kultur

Grete Hjuler Jensen og Mette Sørensen er udtrukket som vindere af hver to pladser til LINAK Casual Lan Party i Dybbølhallen fra den 8. til og med den 10. september.

“Til LINAK Casual Lan Party har gamere deres egen computer med – ganske som til andre Lan Parties”, siger Kenan Hansen fra Cross Border Esport til SønderborgNYT.

Gennem de tre dage kan spillerne dyste mod hinanden.

“Ud over LAN party, har de adgang til at gå i Broager Sparekasse Skansen og følge med i det store Cross Border Esport-stævne, der finder sted samtidig med LINAK Casual Lan Party”, siger Kenan Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cross Border Esport-stævnet er en stor international begivenhed for gamere fra hele Europa. Der er lagt op til at sætte Sønderborg på det internationale esports-landskab, når de mange esport-kampe vises  på en lang række streamingtjenester. I pauserne mellem de mange spil, bliver der streamet film med glimt fra forskellige steder i Sønderborg kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...