Esportholdet OPAA kvalificerer sig til Cross Border Esports stævne i Skansen

18. juni 2017 Kultur

Der blev kæmpet hårdt om at kvalificere sig direkte og til et højt seed, i Danmarks nye internationale turnering i spillet Counter Strike, som spilles i Sønderborg den 8.-10. september.

Lørdag eftermiddag var 32 Counter Strike hold fra hele Danmark klar til at kæmpe om en præmie på 2.500 kr. samt en plads i Cross Border Esport internationale turnering. For de hold der går hele vejen, står den på 3 BO1 (bedst af 1 map) og 2 BO3 (bedst af 3 map) kampe.

Et hårdt kampprogram med op til 6 timers intensiv kamp, skriver CXross Border Esport i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere spændende hold var tilmeldt turneringen, hvor danmarksmesterne Fragsters og top 10 holdet Forcebuy stod som store favoritter til at vinde kvalifikationen. Der var også interessant et mixhold tilmeldt, hvor især POPPINZ med LATINOBOMBEN og QUINZ kunne gå ind og drille de to favoritter.

Favoritterne tabte

Som forventet gik Fragsters og Forcebuy hele vejen til semifinalerne. Her skulle de henholdsvis møde mixholdene OPAA og team_NikoHeisen. Trods favoritrollen taber både Fragsters og Forcebuy 0-2 til de hver af deres mixhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter knap fem timers intensivt spil gjorde OPAA og team_NikoHeisen klar til at spille finale. Alt tydede på at OPAA var trætte og team_NikoHeisen storsejrede med 16-4 på første map Mirage.

Anden map Nuke, blev en mere spændende og tæt affære. Efter knap 42 min spil vinder OPAA 16-14. Og et tredje og afgørende map Overpass skulle spilles.

Her vinder OPAA endnu en tæt runde 16-14. De kan nu se frem til at deltage i Main eventen i Sønderborg den 8.-10. september.

Der spilles yderligere 2 danske kvalifikationsturneringer om at komme direkte til Cross Border Esport internationale event til september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Følg esports nyheder på www.dust2.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...