Et bombardement af 1864-oplevelser i weekenden

20. juni 2017 Kultur

Der venter publikum et sandt bombardement af oplevelser, når 1864-soldaterne i weekenden op til skolernes sommerferie genskaber Kampen om Als.

Fredag eftermiddag kl. 17.45-19.00 lægges der ud med med et historisk optog, hvor alle deltagere i flotte uniformer og historiske dragter marcherer gennem Sønderborg by, skriver museet Dybbøl Skanse i en pressemeddelelse.

Lørdag kl. 10.00-18.00 er der med udgangspunkt i krigen 1864 masser af aktiviteter for hele familien i soldaterlejren på Kær Halvø nord for Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

*Hovedbegivenheden er tidligt søndag morgen, hvor preussiske soldater i ly af nattemørket krydser Alssund. Vi opfører krigens afgørende slag på det historisk korrekte tidspunkt kl. 2.00-4.00. Kanonerne brager og det danske panserskib Rolf Krake dukker frem og forsøger at stoppe overgangen.

Men vil det lykkes?

Læs mere på kampenomals.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...