Et bud på fremtidens natur i Sønderborg

6. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

I næste uge udkommer ”Fremtidens Natur i Sønderborg Kommune” og overrækkes til borgmester Erik Lauritzen på Trillen ved Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremtidens Natur er anbefalinger fra Danmarks Naturfredningsforening (DN) i Sønderborg til at styrke naturen i kommunen gennem et positivt, grønt samarbejde.skov

Mandag den 13. oktober får borgmester Erik Lauritzen bogen “Fremtidens Natur i Sønderborg” af formand for DN Sønderborg, Andreas Andersen, ved et af DN’s frivillige naturplejeprojekter på Trillen ved Høruphav. Kommunens naturafdeling deltager også ved overrækkelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ønsker at give kommunen vores bedste anbefalinger set ud fra vores erfaring og store kendskab til naturen. Med bogen Fremtidens Natur får kommunen et godt opslagsværk med konkrete redskaber til at arbejde med naturpleje, forbedringer og grønne partnerskabsprojekter”, siger formand for DN Sønderborg, Andreas Andersen, der ser frem til et godt samarbejde med kommunen om udvalgte projekter.

I Sønderborg Kommune har borgmester Erik Lauritzen (S) taget godt imod det store engagement, der ligger bag anbefalingerne:

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Sønderborg har vi noget af det skønneste natur i Danmark, og det er vi alle enige om, er noget vi skal passe godt på. Jeg glæder mig over, at ildsjælene i Danmarks Naturfredningsforening ønsker at give deres bidrag til, hvordan vi sikrer naturen bedst muligt”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Viden der fører til handlingby

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremtidens Natur i Sønderborg er blevet til gennem mange frivillige timer blandt bestyrelsesmedlemmerne i DN Sønderborg, der har samlet deres viden blandt andet gennem DN’s naturplejenetværk.

Med Fremtidens Natur i Sønderborg har DN Sønderborg skrevet en udførlig håndbog, der rækker langt ud i fremtiden med konstruktive forslag til, hvordan naturen i kommunen får det bedre.

Konstruktivt samarbejde

“Med Fremtidens Natur i Sønderborg ønsker DN Sønderborg også at understøtte det gode og konstruktive samarbejde med Sønderborg Kommune til gavn og glæde for kommunens borgere og gerne også i praktisk samarbejde med interesserede borgere, der er brugere af naturområderne i Sønderborg kommune”, siger Andreas Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...