Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler.

På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen.

I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er tale om tekniske installationer i tilknytning til de kommunale bygninger. Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning forudsætter Økonomiudvalgets godkendelse af udrulningsplanen for elektrificering af kommunens bilpark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter vil der skulle laves udbud på biler og ladestandere og eventuelt særskilt udbud af entreprenørarbejde.

I forbindelse med omlægning af den kommunale bilpark til el, er måden hvorpå man leaser bilerne et parameter. Dels i forhold til udgifter, men også i forhold til serviceforhold, risici og levetid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...