Ettrup Duo skyder Solisterier i gang

29. august 2018 Kultur

Chresten Speggers og Dansk Solistforbund arbejder på et brag af en eftermiddag i Café Alsion, hvor Ettrup Duo den 15. september fra kl. 14 leverer musikken til efterårssæsonens første Solisterier i Café Alsion.

Brødrene Peter og Claus Ettrup Larsen er vokset op med den klassiske musik som en naturlig del af livet.

Fra barndommen i Tivoli-Garden og op gennem studietidetiden har de sammen givet talrige koncerter for fløjte og klaver, skriver Alsion i en pressemeddelelse.

Ettrup Duo.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag er Claus Ettrup solofløjtenist i Aalborg Symfoniorkester. Peter Ettrup har som dirigent optrådt adskillige gange både i Koncertsalen Alsion og på tv, hvor han blandt andet i TV-serien Maestro førte Søs Egelind til sejr.

Brødrenes filosofi er, at enhver koncert skal have seriøs dybde og folkelige brede.

Og publikum glæde sig til værker af blandt andre Carl Nielsen, Fini Henriques, Emil Resen, Kai Norman Andersen og Ib Glindemann.

Det er muligt at nyde Kalvefrikassé med kantareller og rodfrugter fra kl. 13, hvis man bestiller senest fredag den 14. september kl. 10 HER på Café Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som altid gratis entré til koncerten.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Vivi Brit Nielsen har fået to udvalgsposter

7. december 2021 KV21

Vivi Brit Nielsen blev valgt ind i Byrådet for Venstre og hun har fået to udvalgsposter. En i Sundhedsudvalget samt en i Social-, Senior- og Handicapudvalget. Hun havde også et ønske om at blive en del af Arbejdsmarkedsudvalget, men det har ikke været muligt. Vivi Brit Nielsen fortæller til SønderborgNYT, at hun glæder til, at […]

Læs mere...