EY’s Ærespris overrækkes torsdag til Jørgen Mads Clausen og Danfoss

23. november 2016 Erhverv

Jørgen Mads Clausen og Danfoss bliver årets modtager af  EY’s Ærespris for familieejede virksomheder i 2016.

Prisen bliver torsdag overrakt foran flere end 700 virksomhedsejere og ledere, der samles i Bella Center i København.

Det oplyser EY.

Med æresprisen ønsker EY at sætte fokus på de familieejede virksomheders værdi for det danske samfund. I valget af årets prismodtager har juryen haft fokus på den aktive rolle, familien har haft i virksomheden, og de imponerende resultater, der er skabt gennem årene. Vedholdenhed og engagement har haft stor betydning for den fortsatte udvikling af virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Danfoss A/S er et lysende eksempel på, at et konstant fokus på innovation og engagement i en familie kan skabe en global vækstvirksomhed – en virksomhed som vi er stolte af at kunne fremhæve som et fremragende eksempel på entrepreneurskab og familieejerskab kombineret med professionel ledelse, når det er bedst, ” siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, og fortsætter:

”Det store personlige engagement, som Jørgen Mads Clausen har, når det gælder entrepreneurskab, innovation og udvikling, smitter ikke blot af på Danfoss, men på hele erhvervslivet og det danske samfund. Vi får den bedste ramme for at overrække prisen, når hundredvis af erhvervsledere er samlet for at hylde netop disse egenskaber. ”

Artiklen fortsætter under annoncen

Æresprisen blev lanceret i 2013, som en del af EY Entrepreneur Of The Year programmet. Formålet er at skabe større fokus på og forståelse for værdien af familieejerskab og begrebet ”vækst i generationer”. Tidligere års modtagere af æresprisen er ECCO Sko A/S i 2013, LEGO A/S i 2014 og Bagger-Sørensen og Co. A/S i 2015.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk