Få hjælp til at bruge Trivselsparken

12. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Det åbne træningsområde ved Sundhedscentret i Sønderborg, Trivselsparken, har nu været i brug i en måned, og der er allerede mange borgere, der benytter sig af de muligheder, parken byder på.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at alle borgere – også de, der ikke er vant til at bruge træningsredskaber – kan få glæde af parkens muligheder, tilbydes alle nu instruktion i, hvordan man bruger træningsredskaberne.

Desuden giver det energi at bruge energi.” width=”211″ height=”300″ /> Sundhedsformand Helge Larsen anbefaler motion, fordi det giver energi, forebygger sygdom og fedme.

  • Det er vigtigt, at man bruger redskaberne rigtigt.
    Artiklen fortsætter under annoncen

    Derfor har vi besluttet at invitere til åbne træninger – nemlig torsdage fra kl. 14.30 til 15.30 i ugerne 38 til 41. Her vil der være fysioterapeuter til stede, som fortæller og guider ved maskiner og redskaber, fortæller leder af Sundhedscentret, Flemming Nielsen.

Trivselsparken ligger på det grønne område ved Sundhedscentret og Kløver-Skolen, og begge har mulighed for at bruge parkens faciliteter i deres udendørs aktiviteter, ligesom mange af områdets daginstitutioner og dagplejere nyder at komme der.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgere, som i forbindelse med kurser og genoptræning kommer i Sundhedscentret, bruger også parken og dens træningsredskaber. Men alle er som nævnt velkommen til at komme og bruge parken.

Den rummer både hvileområder og aktivitetsområder med gummibelægning under, så man risikofrit kan boltre sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træningsredskaberne er mange og vidt forskellige, således at man kan vælge at bruge dem, som giver mulighed for at træne netop de dele af kroppen, som man gerne vil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sundeved

Politiet var på knallertjagt

16. april 2021 112

Torsdag lykkedes det politiet at få stoppet en 25-årig knallertkører fra Aabenraa, som i første omgang var stukket af fra patruljen. “Han blev stoppet på Mejeritoften i Blans, hvor han i sin forvirring kørte ind i politibilen – heldigvis uden at nogen kom til skade”, siger Thomas Berg fra det lokale politi. Knallertkøreren blev testet […]

Læs mere...