Facebook beroliger: Vi blokerer skadelige links og filer

23. november 2016 Erhverv

Tirsdag bragte SønderborgNYT en artikel, der advarede Facebook-brugere imod virus, der blev sendt rundt som beskeder – og trykkede man på et link til en Chrome-udvidelse i beskederne, så ville en frygtet virus blokere for en masse ting læserens computer.

Nu skriver Facebook:

“Vi har en række automatiserede systemer til at hjælpe med at stoppe skadelige links og filer, når de dukker frem på Facebook, og vi blokerer dem fra vores platform. I vores undersøgelse, har vi fastslået, at disse ikke i virkeligheden var Locky malware – snarere, at de var forbundet med Chrome udvidelser. Vi har rapporteret de dårlige browserudvidelser til de relevante parter”, skriver Facebooks talsmand Daniel Nord i en mail til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...