Fælleslisten ser iværksætteri som en vej til flere arbejdspladser

18. september 2020 Politik

Gennem en tid har der været arbejdet på en Masterplan for udviklingen af Hertugbyen, Augustenborg og planen bakkes op af samlige partier i Byrådet.

“Og det er vigtigt for at der kan søges penge fra fonde”, sagde Fælleslistens Aase Nyegaard på fredagens pressemøde, hvor Byrådets budget for det kommende år blev præsenteret.

Indbyggertallet i kommunen er faldende – og der skal gøres noget udover det sædvanlige, hvis antallet af sønderborgere ikke bare skal forsætte med at falde i de kommende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu sætter vi ekstra fokus på iværksætteri, fordi det kan give flere arbejdspladser”, sagde Aase Nyegaard, som er formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Ligesom Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti, så glæder hun sig over, der er penge til cykelstier.

“Vi vil rigtigt gerne have flere op på cyklenog så skal vi jo også have cykelstier”, sagde hun.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...