Fængsel til 62-årig der sejlede i en kæmpe brandert

18. september 2019 112

For lidt over et år siden, fredag den 14. september 2018, skabte en nu 62-årig fritidssejler stor ravage og farlige situationer for andre både, da han i sin seks meter meter lange jolle siksakkede rundt i Sønderborg Havn i et forsøg på at komme i land.

Havnekontoret tilkaldte politiet, og det lykkedes en patrulje at at få stoppet sejladsen og båden tøjret.

Det oplyser TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forleden stod den 62-årige så i Retten i Sønderborg som tiltalt for spritsejlads med en promille på mindst 3,59.

Specialanklager Lars Viereck fra Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til TV Syd, at der politiets rapport står, at jollens skipper ikke kunne stå på sine egne ben og måtte nærmest slæbes i land af betjentene – og blodprøven viste altså, at han havde sejlet rundt med en promille på 3,59.

I retten blev den 62-årige, der er fra Sønderborg, fundet skyldig og idømt 20 dages fængsel og et års frakendelse af retten til at føre skib.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...