Færre end 500 partoutbilletter til Nord-Als Musikfestival

28. januar 2019 Kultur

Mange har benyttet sig af, at få fingrene i de særligt billige partoutbilletter til Nord-Als Musikfestival. Den 1. februar stiger priserne nemlig med 100 kroner således, at en partoutbillet til årets store begivenhed kommer til at koste 745 kroner.

Med en partoutbillet i hånden får man adgang til to dages koncerter med kunstnere fra øverste hylde og selvfølgelig en kæmpe fest med masser af glade mennesker. På scenerne kan man nyde tonerne fra GNAGS, Lars Lilholt Band, Saveus, The Minds of 99, Magtens Korridorer, Bikstok, Johnny Madsen Band, Kato, Ude af Kontrol og Pink Floyd Project samt en række andre spændende kunstnere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se hele programmet på musikfestival.dk.

”Vi har sammensat et utrolig spændende og alsidigt program til årets festival, som vi er helt sikre på, kommer til at sætte kulissen for en fantastisk fest i den anden weekend i juni 2019 i de smukke rammer ved Nordborg Slot. Vi kan næsten ikke vente til, kalenderen siger fredag den 7. juni, og vi kan lukke portene op”, siger festivalformand Karsten Fibiger i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...