Falch’en foldede melodierne ud

7. oktober 2015 Kultur

topDet er onsdag, en helt almindelig kedelig våd onsdag i starten af oktober. Også alligevel ikke, helt almindelig og kedelig er den ikke. Ihvertfald ikke for de omkring 250 publikummer der fyldte Teatersalen på Sønderborghus her til aften. Nu kunne man undre sig over, hvad der kunne trække alle de mennesker på Sønderborghus, og svaret er såmænd enkelt: De er kommet for at høre Michael Falch optræde solo.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

I hans velkomst til det sønderborgensiske publikum, fortalte Michael Falch om, hvorfor han nu turnerer rundt solo; “For et halvt års tid siden spurgte jeg på min facebook-side, hvilke sange mine venner savnede på min greatest cden,  Hånden på Hjertet. Deres samlede favoritliste har skabt sætplanen til min kommende solotur, og derfor kommer der både ‘hemmelige’ og nærmest ‘glemte sange’ med”.

Koncerten bestod dog ikke udelukkende af “glemte” og “hemmelige” sange.  Tilhørerne fik, næsten som en selvfølge kan man sige, også hit nummeret “Singler” hvor Falch’en synger om sin korte kærlighedsaffære med Mette fra Sønderborg, og hvordan han kyssede Mette midt på Perlagde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var tydeligt at mærke på Falch’en, at han var kommet “Hjem”. Han brugte meget tid på at mindes barndomen i Sønderborg. Til stor glæde for publikum.

Da han nåede til nummeret: Mød mig i Mørket, kunne publikum ikke sidde stille længere. Nu var tiden kommet til at stå og svaje, klappe og synge med.  Det er ikke uden grund at Michael Falch er en af Danmarks store troubadourer, han kan noget med en guitar og sin stemme. Både med opbakning fra sit band, men, som gæsterne oplevede det onsdag aften, så sandelig også solo.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...