Faldulykke i Borgen: Overvågningsvideo viser tragisk ulykke

17. november 2018 112

Et fire-årigt barn er kommet alvorligt til skade i Shopping Borgen efter at være faldet to etager ned inde i centret omkring klokken 16:00 lørdag eftermiddag.

”Vi kan se på videoovervågningen, at den fire-årige dreng på en eller anden måde kommer op at ride på rulletrappens håndliste, der også ruller. Det sker cirka en meter inde på rulletrappen, og her får drengen overbalance og falder desværre ud over trappen og falder to etager ned. Et fald på i hvert fald 5-6 meter”, siger Flemming Enghave, centermanager i Borgen Shopping, til Ekstra Bladet, hvor han også oplyser, at det seneste, han har hørt, er at drengen er i live.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den fire-årige blev kørt med ambulance til Ringriderpladsen, hvor han blev hentet i redningshelikopter og fløjet til Odense Universitetshospital.

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder fortsat på stedet og har ikke fortsat ingen kommentarer, fordi desammen med en læge er travlt optaget med at tage hånd om de pårørende og de vidner, der så ulykken.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...