Faldulykke i Borgen: Overvågningsvideo viser tragisk ulykke

17. november 2018 112

Et fire-årigt barn er kommet alvorligt til skade i Shopping Borgen efter at være faldet to etager ned inde i centret omkring klokken 16:00 lørdag eftermiddag.

”Vi kan se på videoovervågningen, at den fire-årige dreng på en eller anden måde kommer op at ride på rulletrappens håndliste, der også ruller. Det sker cirka en meter inde på rulletrappen, og her får drengen overbalance og falder desværre ud over trappen og falder to etager ned. Et fald på i hvert fald 5-6 meter”, siger Flemming Enghave, centermanager i Borgen Shopping, til Ekstra Bladet, hvor han også oplyser, at det seneste, han har hørt, er at drengen er i live.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den fire-årige blev kørt med ambulance til Ringriderpladsen, hvor han blev hentet i redningshelikopter og fløjet til Odense Universitetshospital.

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder fortsat på stedet og har ikke fortsat ingen kommentarer, fordi desammen med en læge er travlt optaget med at tage hånd om de pårørende og de vidner, der så ulykken.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...