Familieoplevelsesklubben har plads til flere

Familieoplevelsesklubben kan have flere med. Arkivfoto: Ole Kæhler
Familieoplevelsesklubben kan have flere med. Arkivfoto: Ole Kæhler
18. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Familieoplevelsesklubben i Sønderborg tilbyder et fantastisk fællesskab sammen med en fast gruppe af frivillige og andre børnefamilier – måske også din?

Klubben mødes en gang om måneden til sjove aktiviteter og udflugter. Det kan være skovture, sommerlejr, drageflyvning, biografture, udflugter, fisketure og meget mere. Nogle gange foregår aktiviteten i lokalområdet, og andre gange tages der på udflugt med bus.

Det er gratis at være med.

De frivillige sørger for, at I ved, hvad der skal ske, og hvor I skal mødes, og at det altid er rart og trygt at komme, skriver klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du være med?

Du kan blive en del af Familieoplevelsesklubben, hvis du har børn i alderen 5-12 år, og din familie kan svare ja til et eller flere af følgende udsagn:

Vi mangler energi og overskud til vores børn for eksempel på grund af fysisk eller psykisk sygdom, skilsmisse eller lignende

Vi har børn som har brug for at blive en del af et positivt fællesskab med stabile og trygge relationer

Vi kæmper med en trang økonomi og er derfor nødt til at spare på fælles oplevelser, fritidsaktiviteter, ferier etc. med vores børn

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontakt medarbejderne i Frivillighedens Hus, hvis du og dine børn er klar til at deltage i fantastiske aktiviteter sammen med andre børnefamilier: Frivillighedskoordinator, Lone Juhl Petersen på telefon 27 90 66 90 eller på mail [email protected] – eller frivillighedskonsulent, Johnny Gammelgaard Alfsen på telefon 27 90 69 30 eller på mail [email protected].

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...