Farlig hærværksmand er anholdt

24. januar 2020 112

Natten til fredag anholdt Politiet en formodet hærværksmand hos nogle af hans familiemedlemmer.

Torsdag aften bad Politiet om hjælp til at finde den farlige hærværksmand, der har raseret to lejligheder, som ligger på Sydals og i Sønderborg.

Politiet skrev på Twitter, at borgerne meget gerne måtte kigge efter ham samt at han kørte i en hvid Huyndai. De skrev også, at han efter sigende skulle være bevæbnet med en kniv, så man skulle ikke tage kontakt til ham, men ringe til Politiet.

Anholdelsen foregik stille og roligt.

Politiet har i forvejen kendskab til den mistænkte, som er 24 år.

“Det, der er mest bekymrende for os, er hans mentale tilstand. Han er formentlig noget uligevægtig og ud fra vores kendskab til ham, så plejer han at meget ofte at være bevæbnet med kniv. Det er lidt en dårlig cocktail. Derfor har vi valgt at melde det ud til offentligheden,” sagde vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt til Ekstra Bladet..

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...