Farverig og storslået Mahlerkoncert i Koncertsalen

27. april 2016 Sønderborg

Sønderjyllands Symfoniorkester arbejder hvert år sammen med Schleswig-Holsteinisches Sinfonie­orchester om at skabe musikalske oplevelser ud over det sædvanlige.

dk/wp-content/uploads/2016/04/IMG_3421-300×249.jpg” alt=”Jacob Elmedal Johansen lover en storslået oplevelse i Alsion 13. maj.” width=”300″ height=”249″ /> Jacob Elmedal Johansen lover en storslået oplevelse i Alsion 13. maj.

Og netop Mahlers intense Opstandelsessymfoni er i høj grad et værk ud over det sædvanlige. Med et kæmpestort orkester, kor og to sangsolister er der flere end 200 mennesker på scenen i Koncertsalen i Alsion den 13. maj kl. 20.

“Jeg lover publikum en oplevelse med symfonisk musik, når det er allermest storslået. Mahler har en jordnær tilgang til det storslåede”, siger Jacob Elmedal Johansen til SønderborgNYT.

Jacob Elmedal Johansen opfordrer enhver til at gå ind og opleve en klassisk koncert, fordi det altid er meget nærværende at opleve musikerne spille – og vide, at der ikke er en masse teknik, der hjælper til med lyden.

“Man oplever præcis det, som man ser. Der er ikke en eneste tone, der skal gennem en computer eller anden teknik”, siger han

“Og jeg er sikker på, at den storslåede Mahlerkoncert vil farve alle følelser med lyd på helt fantastisk vis. Det er det storslåede med de helt små nuancer”, siger Jacob Elmedal Johansen, der er violinist i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Køb din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk