FC Sønderborg forlænger med cheftræner

2. juli 2017 Kultur

FC Sønderborg har forlænget aftalen med den nuværende cheftræner, Lars Nielsen, med endnu ½ år. Samarbejdet kom på plads, da det blev en realitet, at det ikke lykkedes FC Sønderborg at indgå en aftale med en af de to kandidater klubben længe havde forhandlet med.

“På grund af den uafklarede situation omkring førsteholdets skæbne har det været vanskeligt at finde den rette trænerprofil. Vi ved ikke, om fremtiden hedder Jyllandsserie eller Danmarksserie. Af samme grund har tiden været knap og det er ikke lykkedes at finde en træner med den profil, som vi søger. Derfor er vi også særdeles glade for, at det er lykkedes at forlænge aftalen med Lars Nielsen”, siger sportschef i FC Sønderborg, Rasmus Andreassen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Augustenborg, Samfund

Byudviklingsmesse: Det handler om Augustenborgs fremtid

23. maj 2022 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arrangerer i samarbejde med flere andre foreninger en Borgerworkshop og Byudviklingsmesse, som skal finde sted søndag den 12. juni fra klokken 13 til 17 i Augustenborg-hallerne i forbindelse med kommunens Masterplan for Hertugbyen. Augustenborgs fremtid afhænger af, at det lykkes at renovere og genopbygge Augustenborgs gamle bydel og havn, et projekt som kommunen […]

Læs mere...