FC Sønderborg forlænger med Christian Mønsted Nielsen

13. juli 2017 Kultur

FC Sønderborg forlænger aftalen med Christian Mønsted Nielsen.

Christian Mønsted Nielsen studerer til dagligt i Aarhus og vil i den forbindelse komme hjem til træning og kamp. Men det har han ikke noget imod.

”Derudover er det rart at komme hjem, så jeg kan få vasket mit tøj, tømme mine forældres køleskab, og selvfølgelig se min mor og søster”, siger han i en pressemeddelse.

Forlængelsen med Christian Mønsted Nielsen er noget, der skaber glæde hos den midlertidige sportschef Christoffer Kirkegaard:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ingen tvivl om, at Christian Mønsted Nielsen er en fantastisk fodboldspiller og en som står meget højt på ønskelisten. Han var en af de store profiler for klubben i foråret, som sikrede os endnu en sæson i Danmarksserien. Alle der kender Christian Mønsted Nielsen ved, at han giver sig selv 100 procent for holdet hver gang”.

”Det er samtidig også et klart signal til omverdenen at vi vil det her. Vi er derfor rigtig glade for at lande en aftale med Christian Mønsted Nielsen”, siger Christoffer Kirkegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI tabte i Give

10. maj 2021 Sport

Efter to sejre i sæsonens første to kampe måtte fodboldspillerne fra Egen UI i lørdags rejse hjem fra Give efter sæsonens første nederlag. “Give vandt kampen med 3-0 på en dag, hvor Egen havde en typisk off-day for hele holdet”, siger hjælpetræner Søren Vinther. “Men vi er klar igen næste lørdag, hvor vi skal møde […]

Læs mere...