FC Sønderborg har fået ny cheftræner

13. november 2017 Kultur

FC Sønderborg har fundet deres nye cheftræner, 34-årige Gunnar Guillermo Nielsen, der som aktiv har spillet i Guarani Antonio Franco i Argentina, Kolding IF, Klaksvik på Færøerne, FC Fredericia, Kristianstad i Sverige, Birkerød og Hillerød.

Den nye cheftræner ser frem til de nye og anerledes udfordringer.

Jeg er motiveret og ser frem til at blive cheftræner for FC Sønderborg. Jeg vil gøre mit bedste til at vi står så fysisk og psykisk stærkt, som muligt til sæsonstarten. Mit første fokusområde vil være at tage en snak med spillerne omkring forventningerne og værdierne”, siger Gunnar Guillermo Nielsen, der i sommer flyttet til Sønderborg og for at studere til kandidat i konkurrence- og eliteidræt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover en lang aktiv fodbold karriere, hvor han blandt andet har spillet i udlandet og divisionsfodbold herhjemme, så er Gunnar Guillermo Nielsen uddannet psykomotorisk terapeut, personlig- og fysisktræner, ligesom han har DBUs B-licens.

Den nye cheftræner er en spændende træner, mener den midlertidige sportschef Christoffer Kirkegaard.

”Vi har i Gunnar fået en spændende træner med den helt rigtige indstilling til fodbolden, som vi ønsker den skal udvikle sig i årene fremover i FC Sønderborg. Dertil har han rigtig mange idéer og visioner, som vi kan få bragt i spil i klubben. Gunnar kom til klubben i sommers, som spiller og har vist en utrolig professionalisme og en karakter, som er meget tiltalende for vores projekt. Vi tror på, at Gunnars mange år i fodboldverdenen bidrager til at løfte holdet yderligere”, siger en tilfreds Christoffer Kirkegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarksserien er gået på vinterpause og FC Sønderborg ligger placeret midt i tabellen, så den ny cheftræner har muligheden for at bygge sin trup op til de kommende kampe i foråret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...