FC Sønderborg har sagt farvel til cheftræneren

3. november 2016 Kultur

FC Sønderborg har torsdag aften besluttet at stoppe samarbejdet med træneren for Danmarksserieholdet

”Det er ingen hemmelighed at vi selvfølgelig ikke har fået de point vi havde håbet på. Omvendt viste vi godt at det ville blive en særdeles vanskelig opgave for trænerteamet og holdet, der er ramt af stor udskiftning på spillersiden.
Der er brug for en ekstraordinær indsats fra alle omkring holdet hvis vi skal overleve. Den ekstraordinære indsats er det ikke muligt for den nuværende træner at levere, fordi han står i den lykkelige situation, at han skal være far til tvillinger i begyndelsen af det nye år. Derfor er vi blevet enige om, at vi søger en ny cheftræner til vores Danmarksseriehold”, siger sportschefen i FC Sønderborg, Rasmus Andreassen. i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

FC Sønderborg, der nu står uden cheftræner, vil indenfor de kommende to uger tale med en række mulige cheftrænere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...