FC Sønderborg: Lars Nielsen stopper som træner

12. maj 2016 Kultur

Lars Nielsen har valgt at stoppe som cheftræner for FC Sønderborgs Danmarkseriehold. Lars Nielsen stopper til efter denne sæson, Lars Nielsen har stået i spidsen for 1. holdet i tre sæsoner, og været en del af FC Sønderborg i 9 år.

Vi er selvfølgelig kede af at Lars Nielsen har valgt at stoppe, fordi han har lavet gode resultater med vores senior. Som afløser for Lars Nielsen har vi lavet en aftale med Henrik Matthiesen.

Henrik Matthiesen er lige nu cheftræner for FC Sønderborgs U19 hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har tidligere erfaring med DS fra han trænede i SønderjyskE og desuden har han et godt netværk i Sønderjylland.

Men den måske største fordel er at han i dag kender FC Sønderborgs dna og ved, hvad vi forventer af ham
som træner.
Vi ser frem til samarbejdet.

Henrik Matthisen siger

“Det er en spændende opgave jeg har fået. Godt nok er det et år før jeg havde regnet med, så nu skal der arbejdes hårdt med at samle data og opdateringer på spillerne. Jeg vil arbejde i FC Sønderborgs ånd og være med til at sætte Sønderborg på fodboldlandkortet, som et sted hvor vi kan skabe talenter og udvikling over tid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...